top of page
IMG_3011_edited.jpg

Ta kontakt for å booke en rå opplevelse,
-gjelder både firma/ utdrikningslag/ vennelag etcSend oss
en mail til post@friogvill.no

 

Her vekker vi til live den tidligere forsvarsmannen og vår daglige leder Christer Wærdahl, og setter dine medarbeidere på en rekke fysiske og mentale utfordringer. De fleste av aktivitetene skal løses som et lag eller som par, og best utbytte av arrangementet får man om man velger å legge inn en overnatting ute. Man kan også velge å gjennomføre aktivitetene på én dag.

I all hovedsak går dette ut på å utfordre komfortsoner, stimulere til kreativ tenking, fungere under stress samt samarbeid mellom mennesker på nye arenaer.

 

Camp teamwork

Dette er en lightversjon av Kompani Wærdahl og vi toner ned de fysiske utfordringene. Vi vektlegger i større grad behov for samarbeid, og de ulike øvelsene er lagt opp slik at det blir større behov for gode diskusjoner og felles avgjørelser. Resultatet av dette kan gi en dypere innsikt og kjennskap til kollegenes verdisyn, og man lærer hverandre å kjenne på en ny måte. 

Halv – eller heldags opplegg, kan også gjennomføres med overnatting ute i det fri og middag rundt bålet.

 

 

 

Skreddersydd pakke

I tett samarbeid med oppdragsgiver og samtaler om hvilke utfordringer som ønskes løst, setter vi sammen en pakke med innslag av oppgaveløsning, utfordringer og samarbeidsøvelser i naturen. Graden av fysiske utfordringer blir vi enige om. I tillegg kan det velges klassiske aktiviteter og konkurranser som paintball, øksekast, skyting mm

 

Generelt om firmaopplegg:

Har bedriften din et behov for å utvikle samarbeidskultur og samhold, eller er ønsket å gi medarbeiderne en inspirerende opplevelse, så har vi det rette opplegget for deg!

Ved bruk av naturen og elementer av overraskelse stimulerer våre opplegg til kreativt samarbeid i både grupper og mellom enkeltmennesker. Aktivitetene tilpasses etter en kort gjennomgang  med oppdragsgiver, og man kan velge mellom ulike grader av fysiske- og utfordrende aktiviteter.

Med en god og felles evaluering av aktivitetene i etterkant kan vi garantere at man har lært noe nytt om sine kolleger, informasjon man kan bruke til å styrke arbeidsmiljøet samt å utvikle samspillet på arbeidsplassen.

Lokasjoner for aktivitetene blir til i samråd med oppdragsgiver og basert på hvor mange timer/dager man har til rådighet, og hva som behøves av fasiliteter utenom vårt opplegg. Teveltunet i Meråker er et eksempel på lokasjon som kan dekke de fleste behov.

Våre opplegg er satt sammen av daglig leder Christer Wærdahl, som har over 20 års erfaring som leder i ulike virksomheter, der fokuset alltid har vært utviklingen av team- og prestasjonskulturer.

5d7a9610.jpg
5d7a9446_edited.jpg
5d7a9355.jpg
IMG_7190_edited.png
bottom of page