top of page
Bilde 13.07.2023, 14 35 58.jpg
Bilde 13.07.2023, 18 31 02.jpg

Packrafting
-et Snåsa eventyr

Snåsa, oppstart ved Grøningen

Dato: 22.07.2023 - 27.07.2023

Varighet: 4 døgn

Ferdighetsnivå

Bilde 19.04.2024, 13 52 16 (1).png

(passer for alle med litt turerfaring og normal fysikk)

Pris: 6950,-

Inkludert:

*Lån av packraft og redningsvest

*Lån av telt, liggeunderlag, sovepose og brenner ved behov.

 Prøver å være behelpelige om det er noe annet du mangler.

*Transport tur/retur Trondheim-Snåsa

*Mat under hele turen fra Grøningen

*Fiskekort

*Trygge guider med førstehjelpskunnskaper

*Pakkeliste

Inkluderer ikke:

*Reiseforsikring

Om turen

Begi deg ut på en uforglemmelig reise gjennom de majestetiske fjellene i Trøndelag, der imponerende utsikter smelter sammen med den oppsiktsvekkende opplevelsen av å erobre den ville naturen. Vi vil ønske deg velkommen på Trondheim lufthavn eller sentrum og ta deg med til hjertet av fjellene.

På den første dagen vil vi gå i omtrent 3 timer før vi slår leir, bærende alt vi trenger for de neste tre dagene i ryggsekkene våre – inkludert packrafts. De følgende dagene vil være en herlig blanding av padling over uberørte innsjøer og fjellturer, med mesteparten av tiden vår tilbrakt på de rolige vannene. Hver kveld vil vi sette opp leir langs strandlinjen, der du kan slappe av ved det knitrende bålet eller prøve deg på ørretfiske. For de som søker eventyr, anbefaler vi kveldsturer til nærliggende fjelltopper for å oppleve spektakulære solnedganger.

Den kunnskapsrike guiden din vil sørge for alt nødvendig utstyr og ekspertise for å tilberede gode måltider av dagens fangst, supplert med lokale retter fra regionen. Lengden på hver etappe kan variere avhengig av værforholdene, og sikrer dermed en fleksibel og hyggelig opplevelse for alle.

Pakk med deg ditt eventyrlystne sinn og bli med oss på en reise der hver padletak og hvert steg lover å vekke noe i deg og forhåpentligvis etterlate deg med en lengsel etter mer.

Dato for turen legges ut i starten av mai. Send oss gjerne en beskjed via skjema i bunnen om vi skal holde av en plass til deg.

Håper vi sees i fjellet

Faktura sendes i forkant av turen. Gi oss beskjed om du ønsker å se på mulighetene for del betaling

Vi sees der ute!

bottom of page